Mutatjuk a legegyszerűbb recepteket. A nyári időszakban az egzotikus gyümölcsök között nagyon populáris az ananász. Most, hogy Szekszárdon is megkezdődött az élet, egyre több a tanyabuli, hétvégente összegyűlnek a baráti társaságok, viszont hosszabb utakat még mindig elég kevés ember mer bevállalni, így úgy gondoltuk, elhozzuk nektek, Tolna megyeieknek Hawaiit és vele együtt 5 szuper ananászos koktél receptet.

Bahama Mama

Ez az időtlen recept párosítja a kávét a kókusz likőrökkel. Add hozzá a citromlevet, majd a hatalmas ananász adagot, és készen állsz egy napra a tengerparton. Még akkor is, ha ez csak a képzeletedben létezik.

Algonquin koktél

Az Algonquin koktél egy nagy whisky martini, cseppnyi trópusi hangulattal. Rozs whiskyt tartalmaz, ami hálás módon visszatért a divatba az elmúlt időszakban. A koktél a whisksyn kívül száraz vermutot és ananászlét tartalmaz, ami jéggel keverve tökéletes frissítő lehet. 

Yaka Hula Hickey Dula

A koktél hihetetlenül egyszerű és nagyon finom. Hasonló, mint egy hawaii stílusú rum martini, és soha nem fogod elfelejteni. Csak önts össze ugyanannyi mennyiségű sötét rumot, száraz vermutot, és ananászlét, majd rázd össze és élvezd. 

Flirtini koktél

Színes, vidám és nagyon finom. Ezekkel lehetne jellemezni a Flirtini fantázianévre hallgató koktélt. Nem csak három alapanyag kell hozzá, azonban mindenképpen érdemes kipróbálni. Az ananász, a vodka és a jegkockák mellé szükségünk lesz még pezsgőre, vízre, lime lére és koktélcseresznyére is.

Piña Colada

Összeállításunkból nem maradhatott ki a legismertebb ananász koktél sem, hiszen ki ne képzelné legszívesebben, hogy egy tengerparton ücsörögve ezt az italt szürcsölgeti. A Piña Colada egy igazi klasszikus trópusi koktél, amelyben a rum, a kókusz és az ananász ízei keverednek tökéletes harmóniában.

Kellemes érzéki utazást kívánunk!