75-66-ra nyert az Atomerőmű KSC Szekszárd a Ludovika-FCSM Csata ellen. A mérkőzés második felében a szekszárdi lányok fantasztikus játékkal utasították maguk mögé a vendég csapatot, így kettőjük eddigi veretlenségét a KSC viszi tovább, akik a jövő héten szerdán, 19 órakor az USK Praha vendégei lesznek az Euroligában. A bajnokságban vasárnap 15.30 órakor a Győr otthonában lépnek pályára, hazai pályán legközelebb a PEAC együttesét fogadják október 31-én.

MESTERMÉRLEG

Djokics Zseljko: 

Nagyon jó meccset játszottunk a ragyogó dobóformát mutató Csatával. Az első félidőben tizenkét kísérletből kilenc triplája ment be, ami nem mindennapi. Ezt a csapatot tudtuk a harmadik negyedben négy ponton tartani. A játékunkon látszott, hogy a héten betegséggel küzdöttünk, és mindössze két edzésünk volt a két mérkőzés mellett. Kiestünk a ritmusból, de remélem, hogy ez hosszú távon nem lesz kihatással ránk.

Tursics Krisztián: 

Le a kalappal a csapatom előtt, kiváló mérkőzést játszottunk egy euroligás együttessel, amely ellen végig meccsben voltunk. Nem kevés hiányzónk volt, kilenc embert tudtam forgatni a fiatalokkal együtt. A második félidőben kezdtünk elfogyni, az agresszivitásban egyébként is erős Szekszárd pedig felőrölt minket. Jól kosárlabdáztunk, folytatjuk tovább, mert jövő héten jelentős mérkőzés vár ránk Törökországban.