A Törökországban edzőtáborozó Paksi Futball Club NB I-es labdarúgócsapat 2 góllal verte az orosz élvonalban maradásért harcoló Ufát.

Helyszín: Cornelia De Luxe Resort, Belek, Törökország

PAKSI FC – FC UFA 2-0

Gólszerzők: Ádám 48 perc, Böde 87 perc

A vezetőedző, Bognár György értékelése: „Egy orosz első osztályú csapat nyilván szervezett és fizikálisan rendben van, és ami érdekes volt, mennyire tud érvényesülni egy ilyen gárda ellen a letámadásunk. Jól, hiszen rengeteg időt töltöttünk az ellenfél térfelén. Ma felcsillant a fény az alagút végén, védekezésünk racionális volt, és egy-egy hibától eltekintve az UFA nem tudott kibontakozni ellenünk. Ez is pozitívum, illetve az is, hogy a góljainkon túl további helyzeteket is kidolgoztunk”

Vége a gyakorlásnak

Ezzel a mérkőzéssel lezárult a tizenegy napos törökországi edzőtábor is. A csapat január 8-án utazott Antalyába, majd tovább a beleki szálláshelyre és edzőközpontba, ahol 5 másik nemzet csapatával játszottak edzőmérkőzést. Összemérték erejüket a román CSU Craiova (2-5), az FC Chindia Targoviste (3-0), az FC Botosani (4-5), az azeri Sabah FK (1-1) és az orosz FC UFA (2-0) együttesével. Minden mérkőzés célja volt, hogy a játékosok minél jobb erőben térjenek haza, és felkészülten álljanak neki a január 29-én újra induló OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa csatáinak.

Képek: Paksi Futball Club