Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Sport

A következő összecsapáson a hangsúly, szorítsunk a lányoknak

Budaörsön játszottak a Fekete Gólyák. 34-27-es végeredménnyel zárult a meccs a bajnok Moyra-Budaörs Handball csapatának javára. A győzelemről tehát lecsúsztunk az NB I/B-es mérkőzés 21-dik fordulójában. Hét góllal maradt el Szekszárd.

"Az egész mérkőzésen hullámzó volt a teljesítményünk. Volt, amikor jó dolgokat csináltunk, és volt, amikor amatőr hibákat vétettünk."

– számolt be a mérkőzés tapasztalatairól a csapat vezetőedzőjeként Borbándi István. Elégedett lehetne, folytatta, viszont tisztában van vele, hogy min kell még dolgozniuk, hogy a hétvégi találkozó sikerként maradjon meg a szekszárdiak emlékezetében. A védekezést és a viszarendeződést emelte ki. Nem kertelt, a következő mérkőzés a szezon legfontosabbja. Győzelem esetén elkerülik a kiesést.

Május 23-án, vasárnap következik az emlegetett összecsapás. A Gólyák fogadják A Rinyamenti KC játékosaiból álló együttesét. A Szekszárdi Fekete Gólyák Kézilabda Club közösségi oldala egy Oravecz Nóra idézet bíztatja a lányokat:

"Minél nagyobb csatát vívsz meg, annál nagyobb utána a boldogság. Olyan szintekre emel a saját erőd, amiről azt gondoltad, hogy nem is létezik, vagy egyszerűen csak a képzeleted szüleményeként élheti meg a holnapot. De ott van, jön, csak hinni kell benne. Felülemelkedni a szomorú szürkeségen, állni a sarkadon, kiállni magad mellett, és hinni a saját erődben."

Hajrá lányok!