Babafotózás a kórházban. Az ember életében sok fordulópont, sok megálló van. Némelyik bosszantó, idegesítő, vannak érdekes, furcsa állomások és van az a pont, amikor minden egy csapásra megváltozik, az egész eddigi élet átalakul, érzelmileg és tartalmilag is feltöltve érezzük magunkat. Az egyik ilyen állomás a gyermekeink érkezése.

A gyermekünkkel való első találkozásra mindenki tisztán emlékszik, de meg is lehet örökíteni, hogy kézzel fogható emlék maradhasson.

A kórházak partnerségi együttműködése lehetővé teszi, hogy kisbabád első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban profi babafotósok örökíthessék meg. Nem kell menned sehova, ugyanúgy a mindennapok része, mint babafürdetés megtanulása vagy a szoptatási tanácsadás.

A fotózás kényelmes körülmények között, a szülővel együtt történik, lehet vinni saját kisruhát, esetleg játékot is a pici mellé.

A szekszárdi kórház is tagja a programnak, sokan veszik igénybe, mert a baba képek szép környezetben készülnek, a babák nyugalmának megzavarása nélkül.