A zombai buszos tűzről beszámoltunk. Azóta megjelent közlemény szerint:  csütörtök délelőtt teljes terjedelmében égett egy menetrenden kívül közlekedő csuklós busz Zombán, a Rákóczi utcában. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik négy gyorsbeavatkozó vízsugár segítségével oltották el lángokat. A buszon csak a sofőr tartózkodott, aki a tűzoltóegységek kiérkezése előtt elhagyta a járművet. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a helyszínen tűzvizsgálati eljárást indított.

Ez csak egy volt a sok közül 

A vasúti sínek mellett mintegy 1000 négyzetméteren égett a vasúti töltés oldala Hőgyészen. A tűzesethez Szekszárd, Bonyhád, Dombóvár hivatásos és Tamási önkormányzati tűzoltóit riasztották. Szerdán, késő este egy közel 1000 négyzetméteres nyitott faszerkezetű, palafedésű tárolóban égett 250 darab nagyméretű kör szénabála Bátaszék külterületén, egy mezőgazdasági telephelyen.  Németkér és Gyapa között, 8 hektáron tarló, és egy kisebb területen lábon álló gabonába égett.

 
Paks és Tengelic határán, a 6233-as úton egy benzinüzemű személygépkocsi ismeretlen okból az árokba hajtott, majd az oldalán borult szerdán hajnalban. Az autó egyetlen utasa a paksi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt önerejéből elhagyta járművet. A beavatkozó tűzoltóegységek az áramtalanítást végezték.