Miután az NKA Universitas PEAC elleni elődöntő küzdelem kimenetele nem dőlt el két mérkőzés után, így a végső kimenetel április 9-én zajlott Szekszárdon a Városi Sportcsarnokban.

Sajnos egy fontos játékos nélkül kell a továbbiakban boldogulni a csapatnak egy ideig, Krnjics Szárá center játékos sérülése súlyos, jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag, így műteni kell.

A lányok a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen huszonegy pontos győzelmet arattak, így ők lesznek a Magyar Bajnokság döntőjének egyik csapata. A KSC ezzel már negyedik alkalommal fog döntőzni a hazai bajnokságban.

NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT RÁJÁTSZÁS ELŐDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – NKA UNIVERSITAS PEAC 75-54

MESTERMÉRLEG

Djokics Zseljko: „Boldogságot és büszkeséget érzek. Fantasztikus volt a hangulat, nagyon köszönjük a szurkolóknak, hogy hozzásegítettek bennünket a döntőbe jutáshoz. Ilyen közegben nem lehetett rosszul játszani. Hat éve vagyok itt, ez lesz a negyedik döntőm, büszke vagyok a csapatomra.”

Csirke Ferenc: „Gratulálok a szekszárdiaknak a döntőbe jutáshoz, ennyi különbség volt most a csapatok között. A harmadik negyedre szétesett a támadójátékunk. Remélem, Marshall sérülése nem súlyos, szeretnénk megszerezni a bronzérmet.”

Kép: Atomerőmű KSC Szekszárd