A hét elején felfüggesztették a Being Mortal című film forgatását, ugyanis bejelentés érkezett a filmben szereplő Bill Murray ellen illetlen viselkedés miatt. Az, hogy ez pontosan mit takar, és ki tett panaszt a színész ellen, nem tudni. 

Ami azonban biztos, hogy Aziz Ansari rendezői bemutatkozásának egy darabig biztos várnia kell, az ügyben ugyanis vizsgálatot indítottak, amíg ez tart, addig nem lehet folytatni a forgatást. A rendező –aki egyben a film írója és szereplője is –ellen nem érkezett bejelentés, ahogy a szintén a színészgárdához tartozó Seth Rogen ellen se.

Murray kapcsán nem ez az első eset, hogy problémák lettek volna a viselkedésével, hiszen még bő 20 évvel ezelőtt, a Charlie angyalai forgatásán volt egy kis összetűzése Lucy Liuval, amiről a színésznő csak nemrég nyílt meg. Liu állítása szerint Murray teljesen kiborult, amikor egy jelenetet átírtak az ő tudta nélkül, és rendesen beleállt emiatt színésznőtársába, aki az esetet megbocsáthatatlannak és elfogadhatatlannak nevezte, és azt is hozzáfűzte, hogy: "Kiálltam magamért, és nem bántam meg. Mert nem számít, hogy hol helyezkedsz el a ranglétrán, vagy hogy honnan jöttél, semmi szükség arra, hogy lekezelően bánj az embertársaiddal."
A filmet készítő Searchlight Picturesnél az alábbi nyilatkozatot adták ki szerdán a produkcióban dolgozó emberek számára: "Nagyon hálásak vagyunk mindnyájatoknak azért, hogy ennyi mindent beleadtatok ebbe a projektbe. Azt reméljük, hogy hamarosan folytatódhatnak a munkálatok, és Azizzal és Youree Henley producerrel azon dolgozunk, hogy kiderüljön, erre mikor kerülhet sor. A gyártás tartani fogja a kapcsolatot mindenkivel, és amint új információ kerül a birtokunkba, egyből megosztjuk veletek."