Nem semmi nap lehetett a repülő személyzete számára, de az eset miatt intézkedő rendőr sem járt jobban, amikor egy részeg nő randalírozott a repülőn.

Az ügy egészen a bíróságig jutott, ahol elhangzott, hogy egy nő egy Helsinkiből Londonba tartó járaton elég masszív káoszt generált azzal, hogy benyakalt pár üveg bort, majd hiába kérték meg egymást követően 15 alkalommal, hogy vegye fel maszkját, nem volt rá hajlandó, végül a Heathrow-i repülőtéren sminktáskájával megütötte a vele szemben intézkedő rendőrt.

A nő már akkor is részeg volt, amikor felszállt a Finnair járatára karácsony este, mely Londonba tartott. A légiutas-kísérők a bíróságon elmondták, hogy a nő zaklatta az egyik utastársát, aki arra kérte a személyzetet, hogy vigyék el mellőle, ám addigra már benyakalt két üveg bort a repülőn, és többszöri felszólításra sem volt hajlandó felvenni maszkját.
Aztán amikor megérkeztek a Heathrow-i repülőtérre, a kiérkező intézkedő rendőrt sminktáskájával felpofozta. A tomboló nőt a bíróságon végül 1450 font (621 ezer forint) bírság megfizetésére kötelezték, amiért ittas állapotban tartózkodott a repülőn, illetve, amiért megütötte a rendőrt.
Az ügyész a bíróságon részletesen ismertette a történteket és megosztotta, közel 20 perccel a felszállás után már több utas is jelezte, hogy a nő nagyon zavaróan viselkedik és szemmel láthatóan részeg. Ekkor kérte meg utastársa a személyzetet, hogy távolítsák el mellőle, mire a nő megkérdezte, hogy kaphatna-e még egy kis bort, ám addigra már két üveggel elfogyasztott.

A nő ügyvédje azzal érvelt, amikor megkérdezték, hogy miért viselkedett így a nő, hogy depresszió elleni gyógyszert szed, és erre fogyasztott alkoholt, ez az egyveleg pedig ezt váltotta ki a nőből. Az esetről készült kamerafelvételeken is látszik, hogy a nő a leszállást követően sírva kuporog a földön, mire odalép hozzá a rendőr, és jelzi, hogy most le kell tartóztatnia.