Kezdőlap OXYGEN MARKETING Oxygen Promóció

Biztos nem vagyunk normálisak: jön az Oxygen Vasember Challenge

Tavaly különös módon zártuk le a koronavírus első szakaszát. Amikor a kormány feloldotta a korlátozásokat, akkor váltóban lefutottuk a maratont. Az erről szóló beszámolóért nagyon sok gratulációt kaptunk, néhány kolléga viszont szóvá tette, hogy ő nem szeret futni, legközelebb találjunk ki valami olyat, amiben még többen részt vehetnek.

Hát kitaláltuk. Jön az első Oxygen Vasember Challenge váltó, vagyis majdnem 4 km úszás, 180 km bringázás és a végén a maraton, azaz 42 km futás.

Most, hogy 5 millió oltottnál tulajdonképpen alig maradt pár szabály, eljött a pillanat, hogy a pár hete kitalált kihívást teljesítsük. Május 25-én, kedden belevágunk, ahogy legutóbb, most is váltóban, ahogy legutóbb, most is mindenki ott teljesíti, ahol él – így nemcsak Győrben, a központban, hanem Szekszárdon, Budapesten, Kiskunhalason, Töltéstaván, Péren, Bakonypéterden és még pár helyen fel fognak bukkanni kollégáink a kis házi versenyünkben. (És itt emelném ki a miskolci drukker brigádot, akik a szurkolásukkal feltétlenül ki fognak tűnni a mezőnyből)

A világcsúcs ugye 8 órán belül van, de hát azt egy profi, ráadásul egyedül oldotta meg, neki azért úgy könnyebb lehetett.

Kérjük tegyék meg tétjeiket. Elegendő lesz-e 16 óra az ironman teljesítéséhez?

  • A terv ugyanis az, hogy 6 és 8 óra között letudjuk az úszást, ami 3.86 km 
  • Ha minden jól alakul, akkor 18 fő 5-20 km-es etapokra osztva 9 óra alatt ledarálja a 180.25 km kerékpározást
  • És ha így alakul, akkor 17 órakor kezdődhet a 42 km-es futás, ezt lenne jó 4 órán belül letudni.

Néhány versenyzőtársunk miatt ide is le kell írnom:

  • Igen, akkor is lesz kihívás, ha esik az eső
  • És akkor is, ha fúj a szél
  • És a váltó azt jelenti, hogy egy ember teljesíti a távot, majd ha befejezte azután jön a másik, és a kettő nem csúszik egymásra 🙂 

Szóval mi így ünnepeljük, hogy lezártunk egy szakaszt, a tavalyi úgyis olyan rövidke volt, mint egy maraton, a mostani viszont igazi ironman kihívás.

We are ready for war!