Christina Aguilera karrierjének az egyik legnagyobb fordulópontja az volt, amikor a 2000-es évek elején egyszer csak előjött belőle a vadóc, szuperdögös nő a Dirrty klippel, ami mindent megváltoztatott. Most 19 évvel később újra felvette az ikonikus szettet.

Christina Aguilera Xtina beceneve a Stripped lemezével indult, aminek a Dirrty volt a hangadó slágere és megalapozta az ultra szexi stílust és hangulatot, amit gyakorlatilag azóta is közvetít az énekesnő. Idén ősszel végre a nyilvánosság elé is visszatért, a Latin Grammy gálán mutatta be új spanyol nyelvű dalát és a People's Choice gálán pedig átvette az Icon díjat.

Tavaly ezt az elismerést Jennifer Lopez kapta, így nem csoda, hogy a 2000-es évek elejének egyik másik meghatározó női előadójának járt idén ez a díj. Christina Aguilera pedig máris eleget tett az Ikon-státusznak és felidézte az egyik legnagyobb szettjét, amit azóta is rendszeresen viselnek világszerte mindenhol halloweeni partikon: az ikonikus kivágott fekete-sárga Xtina feliratos bőrnadrág és melltartó, illetve a láncos, fekete tincses szőke haj.

A szett 2002-ben

Christina 2021-ben

 

Íme a video: