Lehetőség a szekszárdiaknak a nehéz időkre. Júniusban jelent meg először a koronavírus járvány által bezárással érintett kisvállalkozókat segítő pályázati felhívás. 

17-en részesültek 80-100 ezer forint közötti támogatásban.

Kisebb módosításokkal, újra kiírta a pályázatot az önkormányzat. Az elektronikus benyújtás megmarad és az adótartozás továbbra is kizáró ok.  Az éves bevételi határt tízről húszmillió forintra emelték és már akkor is beadhatod a pályázatot, ha csak 2020-ban kezdted el vállalkozói tevékenységedet

Egy pályázó a korábbi 100.000 forint helyett most legfeljebb 200.000 forint támogatást kaphat. 

A benyújtás utolsó határideje 2021. december 31.

Mire igényelheted? Mutatjuk!

  •  A MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEKHEZ TÖRTÉNŐ HOZZÁJÁRULÁS 
    a bezárással, korlátozásokkal érintett vállalkozók működési költségeihez nyújt fedezetet (fűtés, világítás, víz- és csatornadíj, közös költség, bérleti díj, stb.)
  •  AZ ÚJRAINDÍTÁSI KIADÁSOKHOZ TÖRTÉNŐ HOZZÁJÁRULÁS 
    a vállalkozók tevékenységi körének újraindításához kapcsolódó alapanyag, eszköz- illetve árubeszerzés segítése, valamint a kárenyhítés.
  • A MEGLÉVŐ ALKALMAZOTTI LÉTSZÁM MEGTARTÁSÁRA 
    A meghatározott tevékenységi kört végző vállalkozások bértámogatására van lehetőség. Pályázni lehet a munkaviszonyban foglalkoztatott munkavállalók bérköltségeinek finanszírozására, illetve nem munkaviszony keretében tevékenykedő egyéni vállalkozó jövedelempótló támogatására.