Hétvégén rendezték meg a 2. Ciao Szekszárd – Vespa Találkozót. A motorosok pénteken érkeztek városunkba és vasárnapig maradnak. Rengeteg programmal várták őket a helyiek.

Első nap is jó volt a hangulat

Pénteken kellett regisztrálniuk azoknak, akik ellátogattak a találkozóra. Első nap főként túráztak a motorosok, majd megkóstolták Szekszárd legjobb borait. Este tombolát sorsoltak és beindult a nagy éjszakai buli.

Egy nyitott programra is sor került

Szombatra aztán többen érkeztek és a járókelők közül is nagyon sokan meg-megálltak megcsodálni a Béla király térre kiállított rengeteg Vespát. Délelőtt 11-kor aztán elkezdődött az a program, amire a legtöbben kíváncsiak voltak; a bukósisak áldás. Mivel ez egy nyitott esemény volt, nagyon sok embert vonzott, hogy akár megnézze, akár az ő bukósisakja is áldást kapjon. A nagy sikerű rendezvény után következett a résztvevők számára a Nagy Túra, ami 50 kilométernyi motorozást foglalt magába. A táv után mindenkinek jár egy kis pihenő, így aki szeretett volna, csobbanhatott egyet a szekszárdi strandon. A délután nagy részét az ügyességi versenyek foglalták le, aztán pedig sörfőzde látogatáson vettek részt a motorosok. Az estét egy néptánc bemutató zárta.

A találkozó vasárnapig tart és a résztvevők reménykednek, hogy jövőre ugyanitt, ugyanekkor találkoznak majd.