Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Sport

Eddig veretlen az Atomerőmű KSC Szekszárd női csapata

Hatodik bajnoki mérkőzését is megnyerte a szekszárdi női kosárlabda csapat, így a tabella élén állnak veretlenségükkel. Az Atomerőmű KSC Szekszárd az UNI Győr MÉLY-ÚT ellen játszott 2021.10.24-én, vasárnap 15:30-kor. A KSC-ben Goree Cyesha  és Gereben Lívia volt a húzóember, de mind a tíz pályára lépő játékos pontot szerzett.

NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT ALAPSZAKASZ, 6. FORDULÓ

UNI GYŐR MÉLY-ÚT – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 59-80

Nagyon fontos rangadót nyertünk, az első félidőben álomszerű játékkal. A folytatásban támadásban elveszítettük a ritmust, már nem voltak pontosak a távoli dobásaink, de az eredmény a bizonyítéka, hogy nem teljesítettünk rosszul.

– Djokics Zseljko.

A Kadett csapat ezzel ellentétben szerdán kora délután sajnos nagyarányú vereséget szenvedett a Vasas Akadémiától. Az ellenfelek Pasaréten léptek pályára egymással.

KADETT BAJNOKSÁG ALAPSZAKASZ 3. FORDULÓ

VASAS AKADÉMIA/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 97-36

Minősíthetetlen játékkal jelentkeztünk a szoros PVSK ellen elszenvedett vereség másnapján. A legegyszerűbb kenguru és gyermek korosztály szintű technikai és taktikai elemek is megoldhatatlan feladatnak bizonyultak, ezért a Vasas fiataljai a földbe döngöltek minket. Szégyent hoztunk saját magunkra, az egyesületre és városunkra a kritikán aluli teljesítményünkkel. Én kérek elnézést attól, aki ezt a mérkőzést valamilyen oknál fogva végignézte. Dolgozunk tovább, mert van mit javítani bőven! Gratulálunk az ellenfelünknek!

– Baki Sándor.

A KSC utánpótlás játékosokból álló amatőr csapata vasárnap azonban nagyon jól játszott. Studer Zsuzsa lányai remek lepattanózással és tíz triplát elsüllyesztve megszerezték szezonbeli első győzelmüket.

AMATŐR BAJNOKSÁG ALAPSZAKASZ 4. FORDULÓ

BAJAI NŐI KOSÁRLABDA KLUB – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD II. 60-77

[Edzői nyilatkozat később]