Bartos István elköszönt a szüretelőktől. Eladták a területet. 

Sokan várták, hogy elteljen az év

A Bartos família megvált attól a szőlőterületétől, mely otthont adott évtizedeken át egyfajta közösségi összejövetelnek. Bartos István az program lelke elköszönt segítőitől.

„Ez az utolsó „nagyszüret”, a család megvált a nagy szőlőültetvénytől. Köszönet Mindenkinek, vidámságért, szeretetért.”

– mondta elcsukló hangon. Persze nem véletlen az elérzékenyülés, hiszen évtizedes múltja van az együtt szüretelésnek.

Kommentben mondtak búcsút a résztvevők

„Mennyi emlék…mennyi élmény…”

„Én nem is voltam ott talán gyerekként. Csak ahogy felnőttünk, úgy keveredtem én is oda a Bartos család szüreteire. És akkor sem tudtam mindig ott lenni. De azt tudom, hogy a tágabb baráti körben is mindenki várta minden évben ezt a közös programot, mert ennek a szüretnek mindig varázslatos családias, igaz baráti hangulata volt. Pontosan emlékszem, amikor talán egy éve is pont erről beszélgettünk Pista bácsival, hogy milyen jó ez, hogy ott vannak a nagyszülők, a nagybácsi, nagynéni, az unokák, a barátok és a sok gyerek. Miközben ment a munka, mosolyogva, énekelve, táncolva is mind ott voltunk. Olyan kevés ilyen összejövetelt éltem meg az életemben…. Köszönöm Bartos család hogy ennek is a részesei lettünk gyermekeinkkel együtt!!!!!”

„GRATULÁLUNK, HOGY EDDIG IS MŰVELTÉK SZERETETTEL ÉS HOZZÁÉRTÉSSEL A SZŐLŐT ÉS SZÉP EMLÉKET SZEREZTEK FIATALOKNAK ÉS IDŐSEKNEK -SAJNOS EGYRE TÖBB HELYEN LESZ UTOLSÓ SZÜRET MAGYARORSZÁGON„

„Isten éltessen Pista bácsi még nagyon sokáig közöttünk! Köszönet a rengeteg "tanításért"!”

Kívánunk Pista bácsinak és családjának jó egészséget, s ha nem is nagyszüretet, de további családias hangulatú összejöveteleket még nagyon sokáig!