Fantasztikus hétvégét tudhatunk magunk mögött, amiben volt móka, kacagás, sport, zene, tűz és minden, ami egy jó rendezvényhez kell!

A Nagybajcsi Futónapon kicsik és nagyok különböző korcsoportokban és távokon mérethették meg magukat. A cél nem igazán a sport teljesítmény volt, hiszen a legnagyobb táv 2021 méter volt, hanem hogy mindenki felhőtlenül szórakozzon, egyen-igyon és élvezze a színes programokat. A futás bemelegítéssel kezdődött, amin Miki egér is részt vett!:-) (Kifejezetten nagy sportteljesítmény szerintünk, hogy az amúgy is 38 fokban a jelmez belsejében mit élhetett át!)

Az izmok és ízületek kellő átmozgatása után elrajtolt az első mezőny, amiben még az óvónénik is futottak, képviselve a nagybajcsi óvodát, de a település apraja-nagyja is elindult!

Kollégánk egy daru tetejéről, 32 méter magasból indította a futamokat! Ő volt a legbátrabb a csapatunkban, és elmondása szerint nem is volt olyan félelmetes onnan fentről a világ!

Az Oxygen Music szolgáltatta a fantasztikus zenéket a rendezvényen az ínycsiklandó ételek mellé, ugyanis halfasirtot és ecetes halat kóstolhattak a résztvevők, amit isteni limonádéval öblíthettek le!

                                                           Standunk a Nagybajcsi Futónapon

A fő attrakció pedig a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltók bemutatója volt, akik két tűzoltóautót is felvonultattak, és tűzoltó bemutatóval, érdekes előadásokkal színesítették a rendezvényt. A kicsik át is élhették, milyen lehet a tűzoltók élete, minden kapcsolót, gombot kipróbálhattak a tűzoltóautóban ülve.

Aki tehát a babona ellenére kimozdult péntek 13-án, az biztosan nem bánta meg, ha ellátogatott Nagybajcsra, mert egy fantasztikus hangulatú falunapba csöppenhetett érdekes programokkal fűszerezve!