Elűzni a telet, várni a tavaszt. De idén ennél sokkal többre hivatott az esemény. Alkalmat adni a találkozásra, beszélgetésre. A Fősővárosban mára igazi népünnepéllyé fejlődött a Kiszebáb égetés.

A nagy télűző árnyékában

„amikor papíron szerveztük tudtuk, hogy a Mohácsi program árnyékában készül ez a mi kis műsorunk, de uccu neki. Maradnak még Szekszárdon elegen!”

– így fogalmazott közösségi posztjában Szollár Zoltán. A siker pedig ma már bizonyítja, hogy nagy fesztivál ide vagy oda, a helyi kezdeményezés erősen vonzó.


Persze ehhez sokak összefogása kell.

„Mérey Óvónéniknek a megelőző felkészítő munkát, szombaton ők is áldoztak a hétvégéjükből, Nektek Mérey Ovisoknak a gyönyörű műsorért hála, nagyon szép és tartalmas volt, látszott a felkészültség, a határozottság, szóval a belefektetett munka”

Beszélgettek, mosolyogtak

A Szekszárdi Fősővárosi Körben mindig történik valami, egy rendezvény véget ér, már gondolkodnak a folytatáson. De ez így van jól, hiszen megélni együtt a pillanatokat a legszebb érzés.

Szollár Zoltán köszönetet mondott a résztvevőknek:

„Úgy hangzódhat, hogy ez csak „marketing” fogás, de a fotók képek nem hazudnak, no meg az elhasznált poharak mennyisége is. Idén még többen voltunk Kiszebáb égetésen, mint valaha. KÖSZÖNÖM, hogy idén is ott lehettem a kiszebáb égetésen a sok-sok lelkes gyerkőc között!”