Szeptember végétől a NetPincér már Foodpandaként működik tovább, a márkaváltással pedig a régi felszerelések és ruhák közül sok feleslegessé vált, azonban még igencsak jó állapotban vannak.  A cég olyan kezdeményezéssel lépett elő, mely megkönnyíti a menhelyi állatok hideg elleni védelmét. Hőtároló dobozokat adományozott menhelyeknek, hogy a kis lakók télen kellemesebb környezetben várhassák az új gazdikat.

A lakók nagyon élvezik

A hőtartó táskák sokszorosan teszteltek és magas minőségűek, a kiszállítandó ételek melegen tartására alkalmasak, ez adta az ötletet, hogy a kisebb testű kutyák, macskák meleg búvóhelyéül is szolgálhat. A cég már ajándékozott a dobozokból menhelyeknek, ahol a lakók rögtön birtokba is vették őket és nagyon élvezik az általa nyújtott meleget.

Másra is használható

A menhelyek nem csupán lakóik biztonságához használják őket, mint kiderült gyógyszer tárolására, valamint akkumulátoros eszközök téli szállítására is alkalmasak. Az elmúlt hetekben számos további menhely jelezte már igényét a nem használt táskákra. Jelentkezni nagyon egyszerű: a szervezeteknek csak egy e-mailt kell írni az adomany@foodpanda.hu címre.