Nem csak festettek, de szórakoztak is azok a művészek, akik a Bárka Művészeti Szalon tagjaiként részt vettek Udvariban a táborban. Németh Kata festő küldött nekünk képeket a hétről.


Idén nyáron is alkottak a Bárka Művészeti Szalon tagjai. Németh Kata festő és társai mint minden évben, 2022-ben is Udvariba látogattak, hogy egy egy hetes festőtábor keretein belül villogtassák meg tehetségüket.

Nem csak festenek, szórakoznak is

A rendszeresen megrendezésre kerülő tábort, amelyen kizárólag a Bárka Művészeti Szalon tagjai vehetnek részt, idén is a falu polgármestere támogatta. Az egy hét alatt nem csak csodás festmények készülnek, de ebben az évben egy estélyt is tartottak, ahol kiállították a táborozók festményeit, voltak sütemények és egy meglepetésvendég is énekelt a résztvevőknek. A rendezvényre a falu lakói is hivatalosak voltak, akik szép számban jelentek meg a helyszínen.

Bárki festhet velük

Nem ez volt az utolsó tábor, ahol a tehetséges művészek együtt festhettek, hiszen nem csak egyetlen, kizárólag a Bárka tagjainak szóló rendezvényt tartanak a Művészeti Szalon tagjai, hanem léteznek országos, nyitott táborok is. A következő ilyen sem lesz messze, hiszen azt Medinán rendezik majd meg.