Ezen a héten szerdán az MBA Moszkva  volt az Atomerőmű KSC Szekszárd ellenfele Moszkvában, az Euroliga keretein belül. Sajnos ameccs pár pont előnnyel az ellenfél javára dőlt el.

Nincs azonban még vége az erőltetett menetnek, vasárnap ismét játszanak a lányok, ezúttal a hazai bajnokság 7.fordulójában az NKA Universitas PEAC  lesz az ellenfele. Mindkét csapat veretlen az eddigi bajnoksági futamokban.

A mérkőzés október 31-én vasárnap 18:30-kor lesz. A pécsi együttessel legutóbb a Sió Kupa döntőjében találkoztak a lányok, ahol kiélezett csatában sikerült győzniünk. Reméljük most is így lesz.

Annak ellenére, hogy vesztesen hagytuk el a pályát Moszkvában úgy gondolom, hogy a csapat nagyon jó állapotban van. Úgy gondolom azok a dolgok fognak dönteni, hogy ki fog jobban harcolni, kinek lesz több önbizalma. Nagyon fizikális meccs lesz.

– Studer Ágnes

Úgy gondolom mindenki tudja mekkora tétje van ennek a mérkőzésnek és mennyire fontos nekünk.

Kedves szurkolók! Már annyiszor hangoztattuk, mennyire fontos számunkra a jelenlétetek! Most is arra szeretnélek kérni Titeket, hogy minél többen látogassatok ki a vasárnapi mérkőzésre. Gyertek hatra, hogy már a bemelegítésünk alatt is támogatni tudjatok, mert ez fontos nekünk! Legyetek a 6. ember a pályán, hogy együtt szerezzük meg a 7. győzelmünket!

– Bálint Réka