A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 31 éves bátaszéki férfival szemben folytattak ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Áprilisban történt a bűncselekmény

Bejelentés érkezett 2021. április 30-án a késő esti órákban, hogy egy autós Bátaszéken a Deák Ferenc utcában nekihajtott egy kapubeállóban álló személygépkocsi hátuljának, majd elhajtott. A rendőrök néhány perc alatt megtalálták a balesetet okozó autóst. A jármű vezetője nem volt hajlandó a szondát megfújni, ezért őt mintavételre előállították. A sofőrről kiderült, hogy ittas lehetett, amikor a balesetet okozta.

Befejezték a vizsgálatot

A 31 éves bátaszéki férfival szemben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon a baleset okozása miatt szabálysértési-, az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak. A sofőrt gyanúsítottként hallgatták ki ittas járművezetés vétség elkövetése miatt, a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A szekszárdi rendőrök az eset vizsgálatát befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Kép: police.hu