Gondoltál már arra, hogy valamilyen módon segítesz a Szekszárdi Kutyamenhelynek? Nos, öt fiatal lány meg is valósította a fejükből kipattant ötletet a közelmúltban.

Megható meglepetés

Augusztus 14-én nagy meglepetés és hatalmas öröm érte a kutyamenhely dolgozóit. Öt lány elhatározta, hogy pénzt akarnak gyűjteni a Szekszárdi Kutyamenhelynek, így Faddon össze is fogtak. Hermann Lilla volt az ötletgazda, majd csatlakozott hozzá: Demkó Dorka, Hermann Gréta, Petróczi Nikolett és Szabó Lotti. A fiatalok három napon keresztül árultak süteményeket, gyümölcsöket, limonádét és zsíros kenyeret a strand közelében. Kötényben, széles mosollyal vártak minden arra járót.

Sok adomány összegyűlt

Sokan tudtak a megmozdulásról, hiszen a lányok előzetesen meghirdették az interneten. Az elemózsiáért mindenki annyit fizetett, amennyit adományozni akart a Szekszárdi Kutyamenhelynek. Hamar híre ment a gyűjtésének és a finomságoknak. 3 nap alatt 92.000,- forint adományt gyűjtöttek össze a lányok a kutyusoknak, amelyből szombaton 120 db nagy kutyakonzervet kaptak, valamint 55 ezer forintot kaptak még. Ebből gyógyszereket vettek a szívférges kutyusok gyógyításához.

Gratulálunk az öt lánynak példamutatásukért és önzetlen jóságukért!

 

Képek: facebook.com (Fiáth Szilvia oldala)