A trendi bulihelyszín már készen áll a vendégek fogadására, a születésnapoktól kezdve a céges rendezvényeken át az esküvőkig számos esemény lebonyolítására alkalmas.

A flottából kivont gépek sorsa sokféle lehet, néhányan közülük visszatérnek az égbe más légitársaságok színei alatt, másokat alkatrészként hasznosítanak újra, vagy a repülőgéptemetőben végzik. A British Airways nyugdíjazott gépére azonban szokatlan jövő vár: bulirepülőként születik újjá az Egyesült Királyság egyik repülőterén.
Suzannah Harvey, a magántulajdonban lévő Cotswold repülőtér vezérigazgatója 2020 októberében vásárolt meg egy kiszuperált Negus 747-et körülbelül 420 forintnak megfelelő összegért, és nagyjából 14 hónapot töltött azzal, hogy menő „buligéppé” alakítsa.

A járvány miatt sok légitársaság döntött úgy, előrehozza idősebb repülőgépei kivonását, Harvey ötlete pedig akkor öltött formát, amikor különféle típusú BA 747-esek kezdek érkezni az Air Salvage nemzetközi alkatrészgyártó cég raktárába, ami történetesen a cotswoldi repülőtéren található.
A hat hétig tartó tárgyalás után a BA lehetővé tette, hogy 747-esekből álló flottájából válasszon, Harvey pedig egy ikonikus Negus mellett döntött. A kemény munka csak ezután kezdődött: bár a burkolat és pilótafülke megmaradt, az utasteret lecsupaszították, hogy létrehozzák a partitermet, a konyhát pedig bárrá alakították át.

Az egész gépet egyedi világítással látták el, az utastér mennyezeti paneljeit, valamint a központi csomagtereket pedig eltávolították, hogy rálátás nyíljon a repülőgép belső műszereire is.
„Hosszas folyamat volt, mire valóban biztonságossá tettük az érdeklődők számára, hiszen ezeket a gépeket a levegőben repülésre tervezték. Sok olyan biztonsági elem akad, ami nem felel meg a földi rendezvénytermek egészségügyi és biztonsági előírásainak, ezért ezeket el kellett távolítani”