Két versenyző, egy másodedző és egy masszőr

A magyar válogatott elkezdte a felkészülést a debreceni U19-es világbajnokságra. A keretben két szekszárdi versenyző is helyet kapott: Miklós Melinda és Holcz Rebeka. A KSC Szekszárd szakmai stábjához tartozó Horváth Zsófia másodedzőként dolgozik a   szövetségi edző keze alá, míg Fekete Krisztián a masszőri teendőket látja el a versenyzőknél, ugyanúgy, ahogy Szekszárdon.

Balról jobbra: Darko Antics Fizioterapeuta, Izidora Vasziljevicsn Erőnéti edző, Djokics Zseljko Vezetőedző, Fekete Krisztián Gyúró és Horváth Zsófia Másodedző (Forrás: kscszekszard.hu)

„Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen fantasztikus eseményen részt vehetünk Magyarországon. Nem sokszor adódik egy játékos életében, hogy saját hazájában játszhat a világbajnokságon. Nagyon izgatott mindenki és már az első napon bele is vetettük magunkat a munkába.”

– nyilatkozta Cziczás László szövetségi edző.

A képen: Holcz Rebeka (Forrás: kscszekszard.hu)

A magyar válogatottnak Oroszország, Tajvan és Argentína lesznek a csoportellenfelei a debreceni világeseményen.

A képen: Miklós Melinda (Forrás: kscszekszard.hu)

A magyar válogatott kerete:

Aya Keita, Boros Júlia, Dombai Réka, Gyöngyösi Janka, Holcz Rebeka, Krasovec Lili, Madár Eszter, Miklós Melinda, Rakita Lili, Rozmán Lilla, Salamon Zsófia, Sitku Zsuzsanna, Szerencsés Tamara, Telegdy Zsófia, Vég-Dudás Anna.

Forrás: kscszekszard.hu