Semmelweis-nap alkalmából köszöntötték az egészségügyben dolgozókat Szekszárdon! Az ünnepi dátum alkalmából jótékonysági díjátadón köszöntötte az egészségügyi szakdolgozókat a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara. 

Megyénkből többen kaptak elismerést

Az országos ünnepségen több, mint 200 egészségügyi szakdolgozó kapott elismerést. Köztük van négy Tolna megyében lelkiismerettel dolgozó, elhivatott személy is.  A Tolna Megyei Balassa János kórház négy munkatársa vehetett át elismerést Erdei Annától, az MTA főtitkárától és Balogh Zoltántól, a MESZK elnökétől.

Taklerné Kovács Erika osztályvezetőápoló-helyettes, Kökény Erika osztályvezető ápoló,
Galláné Simon Katalin csoportvezető, Császár Jutka ápoló, szakasszisztens

A  MESZK Tolna Megyei Szervezetének Szekszárdon megrendezett ünnepségén négy másik dolgozó is szakmai elismerésben részesült

Kákonyi Ferencné gazdasági nővér (Radiológiai osztály), Dr Tumpekné Gombay Tímea audiologiai szakasszisztens (Fül-orr-gégészeti osztály), Bobályné Schlotthauer Renáta gyógytornász (Központi gyógytornász szolgálat), Poppné Heidinger Nóra műtősasszisztens (Központi sterilizáló)

Semmelweis-nap, vagyis a magyar egészségügy napja alkalmából a kórház vezetése köszönetét fejezi ki az intézmény minden munkatársának elkötelezett munkájáért!