Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával egy hetes Kis Gourmé tábort szervezett a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. 22 gyermek, 10 és 14 év közti fiatalok, tematikus napokon ismerték meg a magyar, olasz, görög és az amerikai konyha szokásait. A pénteki nap főzőversennyel zárult, ahol az amerikai csapat győzedelmeskedett. A tábor célja a vendéglátás ágazat népszerűsítése, a szakma fortélyainak bemutatása.
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Szekszárdi felterjesztésre ma már Magyar Örökség Díjas a közkedvelt geológus
Dr. Juhász Árpád március 29-én vehette át az elismerést. A budapesti Ráday Házban rendezett 112. Magyar Örökség díjátadó ünnepségén hét elismerést adtak át. András Ferenc...