Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával egy hetes Kis Gourmé tábort szervezett a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. 22 gyermek, 10 és 14 év közti fiatalok, tematikus napokon ismerték meg a magyar, olasz, görög és az amerikai konyha szokásait. A pénteki nap főzőversennyel zárult, ahol az amerikai csapat győzedelmeskedett. A tábor célja a vendéglátás ágazat népszerűsítése, a szakma fortélyainak bemutatása.
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Teljes terjedelmében égett a melléképület
November huszadikán három tűzesetnél és négy műszaki mentésnél avatkoztak be vármegyénk tűzoltói. Meghibásodott kapcsolószekrény mellett egy melléképületben és egy kazánházban is tűz keletkezett. Az esősebb...