Régi-új díj a hazai jazz palettán! Az idei Magyar Jazz Napján először kerül átadásra a Louis Armstrong – magyar jazz tehetség díj. 

A fiatal tehetségeket támogatják

A díj már létezett korábban, de új irányultságot megjelölve az alapítók és a Swing Jazz Kultúráért Alapítvány a Magyar Jazz Szövetség kezelésébe adta, kifejezetten a fiatal tehetségeket támogatva ezzel.  A díj odaítéléséről a mindenkori vezetőség hivatott dönteni.  

A vezetőség úgy döntött, hogy az idei díjat OCSOVAY DAMJÁN énekes-zongorista kapja, aki zenekarával fellépett a Budapest Borfesztivál keretében megrendezésre kerülő Magyar Jazz Napján. 


Szekszárdon nem ismeretlen

A fantasztikus hírről a szekszárdi születésű fiatalember is beszámolt közösségi oldalán. Fellépőként nem ismeretlen a kisváros közönsége előtt, számos fellépése volt már siker.

„Ebben a csoda díjban részesülhettem. Nagy öröm! Köszönöm a Hungarian Jazz Federation- Magyar Jazz Szövetségnek, hogy engem tiszteltek meg ezzel a kitüntetéssel!  Mindez a Budapest Borfesztivbálon, azon belül is a Magyar Jazz Napján történt, ahol ráadásul a zenekarommal is debütálhattunk. Köszi srácok: Boros Levente, Heilig Tomi!!!    

– így szóltak a köszönet szavai a díjazottól.

GRATULÁLUNK! Bízva abban, hogy sokáig láthatja a szekszárdi közönség is a tehetséges zenészt.