Már a hét vége felé járunk, kell az energia a nap elkezdéséhez, így ma egy fehérjében gazdag reggelivel készültünk, amely Torma Anikó, gazdasági irodavezetőnk kedvence. Nem titkoljuk a receptet most sem, itt olvashatják! Hozzávalók 1 adagra: – Tojás 3 db – Tejszín 2cl – Só egy csipet – Bors 1 csipet – Kecskesajt 20g – Étolaj 2 cl – Rukkola 20g – Oliva olaj 2 cl – Kenyér 1 szelet Elkészítés: A tojásokat a tejszínnel,sóval és a borssal egy botmixer segítségével leturmixoljuk ha nincs, akkor egy villa segítségével felverjük. Serpenyőbe felhevítjük az olajt és beleöntjük az előbb felvert tojásokat belemorzsoljuk a kecskesajtot és berakjuk a 250 c fokos előmelegített sütőbe majd addig sütjük, amíg felfújódik kb 4-5 perc. Tálalás: Az omlettet félbe hajtjuk, ráhelyezzük egy tányérra, olíva olajjal összekeverjük a rukkolát a tojások mellé helyezzük. A kenyeret lepirítjuk olíva olajon és félig az omlettre helyezzük. (x)
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Hideg, de napos a reggel
Hétfőn virradóra északon, északkeleten és esetleg a középső régiókban képződhet köd, helyenként zúzmarás köd, mely néhol akár tartósabban is megmaradhat (akár rétegfelhőzet formájában). Máshol...