Az paksi Atomerőmű SE NB I/A csoportos férfi kosárlabdacsapata Körmend ellen játszott bajnoki mérkőzést január első hetében. A paksi fiúk a Sopron KC ellen játszottak legutóbb Szekszárdon, ahol egy ponttal lemaradva fejezték be a mérkőzést, míg Körmend csapata még veretlen volt a bajnokságban. Eredmény:

Egis Körmend – Atomerőmű SE 75-76

Mestermérleg:

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Szerintem nagyszerű periódusban vagyunk, ez zsinórban hat győztes mérkőzést jelent, ami nagy önbizalmat és nagyon jó mentális támogatást ad csapatunknak. Ez az egészen hosszú győzelmi sorozat hazai pályán kezdődött és most egy idegenbeli mérkőzés után újra otthon léphetünk parkettára a Paks ellen. Nem volt sok időnk felkészülni, de a lehető legjobbat próbáltuk kihozni és szeretnénk folytatni ezt a győzelmi sorozatot, amíg csak tudjuk. A mérkőzés nem volt könnyű, hiszen egy olyan csapattal álltunk szemben, amelynek légiósai nagyszerűen teljesítenek, de nem szabad megfeledkeznünk a tapasztalt magyar játékosaikról, mint például Eilingsfeld, vagy Kovács. A játékosaik nagyon veszélyesek tudnak lenni ellenfelükre és egy nagyszerű edzővel rendelkeznek, aki az idő elteltével nagyon jó változtatásokat hozott.

Petar Mijovics, Atomerőmű SE: Egy jó csapattal álltunk szemben, amely egy jó edző keze által irányított együttes. Jó formában vannak az elmúlt időszakot tekintve. Nagy nyomást kellett tennünk az alacsony posztos játékosaikra a mérkőzés során. Nekünk kellett irányítani a találkozón, hogy nyerni tudjunk. Sajnálatos módon nagyon sok problémával küszködünk, főleg sérülésekkel, de akik a rendelkezésemre álltak, azok minden tőlük telhetőt megtettek.

Képek: hunbasket.hu, vaol.hu