Február 15-én az U17-es korcsoportú nemzeti válogatott női labdarúgó csapat felkészülési mérkőzés keretében 8-0-s győzelmet aratott Romániában. A találkozónak Kiss Gréta személyében paksi vonatkozása is volt, hiszen a tehetséges labdarúgó a középmezőnyben kapott helyet és a találkozón kétszer be is vette a román kaput.

„Sajnos a bemelegítésem nem sikerült túl jóra, így a mérkőzésen próbáltam minél jobban összeszedni magam. Úgy gondolom, ez sikerült is, fejben teljesen a találkozóra tudtam koncentrálni. Az első gólomnál egy szép keresztlabdát kaptam, a másodiknál két ember közül tudtam kilépni, és kaptam egy pontos labdát. Ellenfelünk kicsit céltalan futballt játszott, mi pedig kicsi, gyors passzokkal építettük fel a támadásainkat. Jó a hangulatunk, megpróbálunk a következő találkozónkon is hasonló sikert aratni” – nyilatkozta a mérkőzés után Kiss Gréta.

Románia-Magyarország 0-8

Magyarország és Románia legjobb U17-es női labdarúgói február 18-án, a mai napon mérkőznek meg ismét egymással, Arad után ezúttal Gyulán rendezik majd a találkozót.

Fotó: mlsz.hu, paksifc.hu