Pályázatot indít a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A lehetőséggel azok a kizárólag önkéntes kamarai tagsággal rendelkező vállalkozások élhetnek, akik leginkább kárt szenvedtek a Covid–19 járvány alatt gazdasági szempontból.

Alapinformációk

A program célja, hogy egyszeri vissza nem térítendő pénzügyi támogatással segítséget nyújtson a károsultaknak. A támogatás összege minimum 300.000, maximum 1.000.000 Ft. Az elnyert támogatási összeggel az elbírálást követően, a Támogatói megállapodás birtokában legkésőbb 2021. december 31-ig kell elszámolni.

Részletek

A pályázatot a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honalapjáról letöltött Pályázati csomag alapján lehet elkészíteni és benyújtani (Formanyomtatvány, szükséges mellékletek), 1 eredeti példányban papír alapon és 1 példányban elektronikus formában 1 db pdf. formátumú adatfile-ként (teljes pályázati anyag), amely mindenben megegyezik az eredeti papír alapú példánnyal. Az elektronikus példányt elegendő a kamara@tmkik.hu központi e-mail címre megküldeni a pályázat benyújtására rendelkezésre álló határidőn belül.

A pályázat papír alapú példányának beadási helye/postai címe: Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 7100 Szekszárd, Arany J .u. 23-25. III. emelet, titkárság

Időpontok

A pályázat benyújtására rendelkezésre álló határidő és bírálat: 2021. szeptember 1. – 2021. szeptember 15.

A postára adás időpontja legkésőbb 2021. szeptember 15-én 24:00-ig, a személyes leadás ugyanezen a napon 16:00-ig történhet meg.

A beérkezett pályázatok elbírálása 2021. szeptember 30-ig történik meg.

További információkat a tmkik.hu honlapon találsz.

 

Kép: pixabay.com