Balesetek a megyében. Változatos okokból következtek be a balesetek, az autópályán egy durrdefekt során elrepülő abroncsdarabok miatt sérült meg egy kocsi, volt parkolói koccanás, egy esetben pedig az úttestet elhagyva villanyoszlopnak hajtott egy autó, a sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott.

Újabb biciklis baleset

Személyi sérüléses baleset történt 19 óra 20 perc körüli időben az 5112-es mellékúton. Egy 57 éves szekszárdi férfi Fadd irányából Tolna irányába közlekedett országúti kerékpárjával, amikor nem észlelte időben az úttest szélén leparkolt autót, melynek nekiütközött. A biciklis elesett, könnyebben sérült.

Villanyoszlopnak ment neki

Anyagi káros baleset történt 2022. május 12-én 8 óra körüli időben Bonyhádon. Egy 51 éves helyi férfi közlekedett autóval a Fáy lakótelep irányából a Perczel Mór utca irányába, amikor ismeretlen okból a jobb oldali útpadkára hajtott, ahol nekiment egy villanyoszlopnak. Esetében a szonda pozitív értéket mutatott, továbbá kiderült, hogy a vezetéstől korábban eltiltották. Büntető feljelentést tettek.