Másodszor futotta körbe egyedül. A Paksi Rendőrkapitányság munkavállalója másodszor futotta körbe egyedül a Balatont. Tizenötödik alkalommal szervezték meg október 1-je és 3-a között az NN Ultrabalaton elnevezésű, a Balaton körbefutását célzó megmérettetést, mely egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye. 


216 kilométer a futócipőkben

A 216 kilométeres versenytávot csapatban és egyéniben is teljesíthették az elhivatott futók. 2021-ben az indulók száma meghaladta a 16000 főt, melyre a világ számos országából érkeztek nevezők. A sok ezer versenyző közül 202 futó vállalkozott arra, hogy a 216 kilométeres távot egyedül tegye meg. 


Száztizenöten a célban

Az emberfeletti teljesítményt követelő feladatot mindössze 115-en teljesítették.  

Köztük volt a Paksi Rendőrkapitányságon fegyveres biztonsági őrként dolgozó Prantner Gábor is.

Gábor szenzációs eredményt ért el azzal, hogy 115 befutóból a 35. helyen ért célba. A futót testvére, a szintén Pakson rendőrként szolgáló Égnerné Prantner Katalin és unokahúga kísérte végig a versenyen.

Emberfeletti teljesítményét fokozta azzal, hogy a 2019-ben elért 28 óra 14 perc 40 másodperces eredményét csaknem két és félórával javította meg, amikor 25 óra 45 perc 28 másodperc alatt futotta körbe a Balatont.