Ha valami Katy Perry szerint menő, akkor abban biztos lehetsz, hogy az tényleg menő. Ilyen a glitterszál is, amit nemrég láthattunk a hajában egy Instagram posztban. Mi pedig már most odáig vagyunk érte, és talán az egyik legjobb ünnepi hajviselet lehet idén.

Katy Perry Las Vegas-i koncertjét népszerűsítendő készített egy videót és pár képet, amiket aztán Instagramon osztott meg követőivel. Ruhának egy Elvis Presley stílusú szettet választott, ami természetesen tele van csillogó részletekkel. A hátulján pedig ez a felirat áll: "Maradj mesés". Ezek mellett vadító vörös rúzst is visel, de még ez sem az, ami igazán felkelti az emberek figyelmét, hanem a glitterszálak a hajában.

Az énekesnő nemrég visszatért a régi sötétbarna hajszínéhez, ami pedig még tökéletesebben illik ezekhez a fényes hajdíszekhez. Majdnem olyan, mintha ombre hatást keltene.

Ha te is szeretnéd kipróbálni a glitter szálat, akkor nagyon sok oldalról tudsz már rendelni magadnak. Vagy ha jobban szereted, hogy megcsinálják neked, akkor válassz egy fodrászatot vagy céget, akik foglalkoznak ilyennel.