Persze, hogy a hajról van szó, ami örök dilemma. Vajon lehet e szexi egy tüskés vörös és figyelnek-e a pasik ha hátra túrom a hajkoronámat. Férfiak! Hittétek volna, hogy a nőknél ez örök dilemma?

Rövid vagy lobonc?

Ez az, ami megosztja évszázadok óta az emberiséget. A nőket meg főleg! Mert például vannak férfiak, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen. Megint mások egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. 

Mit gondolunk mi, nők?

Egyöntetű vélemény, hogy a rövidet tudni kell viselni. Ezért valóban nem is áll jól mindenkinek. De egy kifejezetten szép archoz, ami nőies stílushoz társul, dögös összhatást eredményez.  Van akinek konkrétan unalmas a hosszú fazon. Ha éppen lófarkat vagy kontyot teszel, akkor akár rövid is lehetne. 

A legtöbb nő bevállalná a rövidet, mert izgalmasnak tartja, de a visszatartó erő sokaknál a férfiak a „nő hosszú hajjal nő” elmélete.

Szexi-e ha túrom vagy csupán zsírosodik tőle?

A férfiakat idézve fodrász könyvek mesélnek arról, hogy a hajba túrás is érv az erősebb nemnek a hosszú haj mellett. Sőt számukra az egyik legszexibb a  szélfútta libegés. Már ami a hajkoronát illeti. Mindemellett mi nők is szeretünk játszani a hajunkkal, de csak egy pontig, hiszen a kézsimítások bizony zsírossághoz vezetnek. Hajat mosni pedig nem célszerű és kényelmes naponta. 

Valami van vele, más a frizurája!

Na ez is örök. Sokan egy szakítás vagy egy magánéleti válság után érzik úgy, hogy valamiféle megújulásra van szükségük. Ez a legnagyobb indíték a hosszúból rövidbe.  Sőt sokan utána már az örök rövidre esküsznek. 

Fodrászok szerint van az a kor, amikor fiatalít a rövidebb fazon, de akinek hajkoronája dús és csodás, meg ne váljon tőle. Csak azért, mert néhány gyertyával többet kell már elfújnia…