Április végétől két új szolgáltatással bővült a Mentálhigiénés Műhely Prevenciós Szolgálata. A szolgáltatások természetesen ingyenesen igénybe vehetők.

Egyéni konzultáció a természetes gyógymódokról

Az egyik új program neve Személyre szabott természetes gyógymódok az esszenciális olajok segítségével. A konzultáció péntekenként 14:30-17:00 óráig zajlik minden héten, a Mentálhigiénés Műhely konzultációs szobájában, amely Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központban található. A konzultációt Dr. Tumpekné Gombay Tímea, doTerra tanácsadó vezeti.

Ha szeretnél testileg, szellemileg és lelkileg fejlődni…

A másik új szolgáltatás egy csoportos foglalkozás, amely 8-10 fő részére lett kitalálva és Műhelymunka a test – lélek – szellem harmóniájáért néven fut. A foglalkozást minden hónap első és harmadik szerdáján, alkalmanként 2-2,5 órása időkeretben rendezik meg. A szolgáltatás a problémák feltárására és azok megbeszélésére nyújt tökéletes teret. Az első foglalkozás május 18-án, 15:00 órakor lesz a Babits Mihály Kulturális Központban. A programot Hódyné Andók Mária természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus vezeti majd.