Elérkezett az év második hónapja, amelyben minden szekszárdi lakos örömére a a Babits Mihály Kulturális Központ sem szűkölködik programokban.

A februári kínálatból nem hiányozhat a Farsangi Játszóház, amely felhőtlen kikapcsolódást jelenthet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A művészet kerül előtérbe

Kiállításokkal is készülnek: mint ahogy arról már beszámoltunk, a Művészetek Házában a Tolna Megyei Téli Tárlat várja az érdeklődőket, amelynek célja, hogy a megyei kötődésű, kortárs képzőművészeti törekvésekből adjon egy átfogó keresztmetszetet. A fotóművészet szerelmesei a kulturális központ Márványtermében a „Lenergy – Az Év Természetfotósa 2021” kiállítást csodálhatják majd meg, a képzőművészet iránt érdeklődőket pedig a Rajzember című tárlat várja a Bakta Galériában.

Visszatér e Szekszárd Big Band

A zenekedvelőkre is tartalmas hónap vár: a pandémia okozta szünet után visszatér a Szekszárd Big Band hagyományos, éves nagykoncertjével és operettgála is lesz, emellett fiatal csellisták is bemutatkoznak majd a Csellómánia című programon. Februárban a magyar színjátszás húzóneveivel is találkozhatnak. Dobó Kata főszereplésével érkezik az Egy különleges nap, a Diplomácia című darabban pedig Alföldi Róbertet köszönthetjük.