Kezdőlap ALISCA Alisca - Sport

Szép eredménnyel zárult a Kajdacs Nagydíj 2021 – Frey Tamás Emlékverseny

Jól sikerült a szervezés és dobogósok lettek a szekszárdi kerékpáros klub versenyzői is. A versenyt a Szekszárdi Kerékpáros S. E. bonyolította le május 15-én. Az eseménynek Kajdacs adott otthont. Három korosztályban győzedelmeskedett a csapat. U13-ban Steig Benjamin második hellyel ezüstöt, Kiss Zsombor U15-ben bronzérmet szerzett, valamint Steig Gábor ezüsttel öregbítette a Master2 kategóriában az országúti kerékpársportban Szekszárd hírnevét.

Összesen hét külföldi csapat nevezett be, hat képviseltette is magát. Szerb, bosnyák és cseh nemzetiségű versenyzők színesítették a mezőnyt. A versenynek díjazása is volt és akik felfértek a dobogóra, pénzjutalomban részesültek. Mellette természetesen emlékkupa járt a győztesnek. A leghosszabb szám első helyét és egyben az elit kategóriát a Zengő SE csapatából Balogh András nyerte.

Egy közel három kilométer hosszú körpályán zajlottak a kimerítő futamok. Kajdacs Községe remek környezetet biztosított a szervezők szerint. Az időjárás közbeszólt és eláztatta a versenyzőket, ám végeredményben nem befolyásolt semmit és összességében pozitívak voltak a tapasztalatok.

Fotó: Szekszárdi Kerékpáros S.E. / Facebook