Korábban már letartóztatták Ariana Grande zaklatása miatt azt a férfit, aki június 26-án, az énekesnő 29. születésnapján betört az otthonába. Aharon Brownt most újfent őrizetbe vette a rendőrség.

Múlt szeptemberben egy óriási vadászkéssel jelent meg Grande Los Angeles-i házánál, és állítólag a biztonságiaknak kiabálta, hogy megöli őket és az énekesnőt is. A fenyegetés miatt a rendőrök elvitték, később a bíró távoltartási végzést adott neki, így törvényileg hónapok óta nem mehet a sztár közelébe.
Pár nappal ezelőtt megsértette a bírói határozatot. Kedden emiatt fel kellett volna adnia magát a rendőrségen, ehelyett még vasárnap betört Grande montecitói házába. Az énekesnő nem tartózkodott otthon az incidens idejében, de a riasztók megszólaltak, így a rendőrség rögtön kiérkezett a helyszínre, és lekapcsolták a férfit.
Zaklatás, betörés, villanyvezetékek megrongálása, a bírósági végzés megsértése és akadályoztatás vádjával indítottak ellene eljárást. Brown nem vallotta magát bűnösnek, jelenleg is őrizetben van.