Támogatást nyert eszközök beszerzésére a Szekszárdi Sportközpont. A Magyar Atlétikai Szövetség pályázatot hirdetett tagszervezetei részére versenyrendezési eszközök beszerzése tárgyában.

A teljes összeget megkapták

A pályázatban igényelhető maximális összeg 5 millió forint volt. A Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztálya 3.250.000 Ft-ra nyújtott be pályázatot, amelyet a szövetség pozitívan bírált el és így a teljes összeget megkapták.

Miket vesznek majd a támogatásból?

A pályázat tartalmaz 1 darab dobogót, 2 darab forgatható eredményjelző táblát, dobókör lefedésére alkalmas eszközt, tároló eszközt a kalapácsvetőháló részére, méterskálát a távolugró gödör szélére, 1 pár verseny magasugró állványt, 1 darab indítóállványt, 2 darab széljelzőzsák állvánnyal, 2 darab lécfelrakó rúdugráshoz, 1 darab súlygolyó visszagurító állvány, 1 darab letűző szekrény peremvédő rúdugráshoz – írja honlapján a Szekszárdi Sportközpont.

Tavasszal már láthatjuk is az új szerzeményeket

Az eszközök egy része a sportolók, versenyzők biztonságát szolgálja, más része a frappáns lebonyolítást, és ez nem csak a szövetségi versenyekre vonatkozik, hanem használhatók a diákolimpiákon, házi versenyeken, szenior versenyeken. Harmadrészben pedig az eszközök tárolását, hogy használhatósági időtartamukat meghosszabbítsák. A pályázati összeget 2021. december 31-ig fel kell használni, így az eszközöket már tavasszal láthatjuk a versenyeken.

 

Kép: sportwebline