0:00
/
Többek között baba-mama tornával is várja az érdeklődőket az EFI

Nagyon sok programmal várja az érdeklődőket a Szekszárdi Egészségfejlesztési Iroda. A részvétel valamennyi foglalkozáson ingyenes.

Van itt olyan, ami kicsikre és nagyokra orientálódik

Az egyik foglalkozás a baba-mama torna, illetve a szülés utáni regenerációs torna. A mozgás célja elsősorban az állóképesség javítása, illetve az, hogy anya és gyermeke szorosabb kapcsolatot tudjon kialakítani egymással. A baba-mama minőségi együttléte, az együtt eltöltött idő elengedhetetlen a bensőséges kapcsolathoz. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetnek az anya testének átmozgatására is. A foglalkozást minden kedden szervezik meg. Jelentkezni az efiszekszard@tmkorhaz.hu e-mail címen lehet név, lakcím és e-mail cím megadásával.

Online mozgás

Folytatódik az online pilátesz, ami a karantén idején indult először. Patkó Kata képzett pilátesz oktató online edzést tart heti két alkalommal, hétfőn és szerdán késő délután. Amíg nem tarthatnak hagyományos edzéseket, mindenkit a virtuális térben való mozgásra buzdítanak. Az online piláteszre jelentkezni lehet az efiszekszard@tmkorhaz.hu e-mail címen név, lakcím, email cím és telefonszám megadásával. Szükség van internet hozzáférési lehetőségre és az ingyenesen letölthető ZOOM programra. A jelentkezést követően az oktató megküldi a hozzáféréshez szükséges linket és a pontos időpontot.

 

Kép: pixabay.com