A Fadd-Domboriban megszervezett triatlon verseny helyszínén 2022. július 30-án toboroztak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

„Várjuk mindazok jelentkezését, akik 18 és 55 év közötti magyar állampolgárok, büntetlen előéletűek, cselekvőképesek, alapfokú iskolai végzettséggel rendelkeznek, és az egészségi, fizikai, pszichológiai vizsgálatok alapján alkalmasnak bizonyulnak a feladat ellátására”

– mondta a részletekről a helyszínen Buda Bernadett r. őrnagy.  A munkaviszony szerződéses, 3 évre szól, mely egy alkalommal újabb 3 évvel meghosszabbítható. A képzés időtartama négy hét, az oktatásra a Készenléti Rendőrség kijelölt objektumában kerül sor. A képzés vizsgával zárul.

Mennyi az annyi?

A jelentkezők a képzés idejére alapilletményre jogosultak, melynek mértéke bruttó 300.000 forint. Ez az összeg szolgálat során kiegészül a határvadász-pótlékkal, ami 570 forint óránként, továbbá idegennyelv-ismereti és éjszakai pótlék, utazási hozzájárulás és cafetéria-juttatás is megilleti a leendő kollégákat.
Kérdezz rá a részletekre!

INFO:
Tolna megyében a 06-74/501-100-as központi szám 3264-es mellékén, vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben Bőhm Rita r. őrnagy asszony tud felvilágosítást adni. Elektronikus úton a böhmr@tolna.police.hu, vagy a karrier@tolna.police.hu – címeken lehet érdeklődni.
A városi rendőrkapitányságok központi, városi számain is kérhető tájékoztatás.