Ma 15 óra körüli időben a 63-as számú főúton Jánosmajor főutcáján. Egy 65 éves szedresi férfi közlekedett Nagydorog irányából Szedres irányába egy  Ford Tranzittal. A férfi a 14-es kilométerszelvényben egy kocsisor előzésébe kezdett, majd ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és ott összeütközött a Szedres irányából érkező szerb rendszámos Fiat Ducatonak.

A balesetben a Fordot vezető férfi a helyszínen életét vesztette, a másik kocsi vezetője könnyebben sérült meg.

A helyszíni intézkedés befejeződött, a műszaki mentés folyamatban van, a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.


A helyszínen elhunyt a sofőr. Egy Ford Tranzit és egy Fiat Ducato ütközött össze Jánosmajor Fő utca 51. szám előtt. A Nagydorog irányából Szekszárd felé haladó Ford a kocsisor előzést követően áttért a szemközti sávba és ott összeütközött a vele szembe közlekedő szerb rendszámú kisteherautóval.

A baleset során a Ford vezetője a helyszínen elhunyt, a másik sofőr könnyebben sérült.

A szemle és műszaki mentés idején teljes útlezárvolt. Paks irányából a Kölesdi körforgalomnál Harc irányába, Szekszárd felől érkezve Szedresnél tudtak kerülni az arra közlekedők. 

Már délelőtt vonultak a mentők

A 61-es főút 3-as kilométerszelvényében lévő körforgalomban  személyi sérüléses baleset történt. Egy személygépkocsi ismeretlen okból felborult, az autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette, két utas súlyosan sérült, a kocsi vezetője, egy 72 éves férfi könnyebben sérült meg. A helyszínre két mentőhelikopter érkezett.