06 December 2019 - Los Angeles, California - Camila Cabello. KIIS FM's iHeartRadio Jingle Ball 2019 held at The Forum. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia /MediaPunch December , 2019 6

Camila Cabello csaknem abbahagyta a zenélést, mert úgy érezte, kiégett a sok munka miatt. 

Az énekesnő most ismét a mentális egészség megőrzését hangsúlyozta: szerinte ugyanis a terápia segített neki abban, hogy átlendüljön a holtponton.

„Úgy éreztem magam, mintha törött lábbal futnék, de nem hallgattam az érzéseimre. Azt mondogattam magamnak, hogy minden oké, és hogy jól kéne éreznem magam. De amit kérdeznem kellett volna magamtól, az az, hogy valójában hogy érzek? És annak kellett volna okénak lennie. Hagynom kellett magamat, hogy segítséget kérjek – mert segítségre volt szükségem, terápiára. A járvány adta meg nekem a szünetet, amelynek során kimondhattam: nem kéne "törött lábbal futnom", oldjuk meg. (…) Most már tudom, hogyan figyeljek oda magamra. Senki más nem fogja tudni helyettem, mikor érem el a saját határaimat, így aztán nekem kell vigyáznom magamra.

– nyilatkozta az énekesnő.

Cabello szerint nem csak a munkájában, a magánéletében is rengeteget számít, hogy átformálta az életét:

„A múlt évben lett egy új terapeutám, sokat fejlődtem és sokkal jobban érzem magam. 15 éves korom óta nagyon intenzíven dolgozom, sosem volt esélyem megkérdezni magamtól, hogy milyen lenne állandó nyomás nélkül élni. És úgy érzem, idáig ezt nem is tudtam. Egyértelműen látom az előnyét a magánéletemben is. Sőt, talán ez az egyik legfontosabb – a stabilitás, és hogy van időm elmélyíteni a kapcsolataimat.”