Közeleg a Nagy Táncválasztó! Az ország 11 városában rendezik meg vasárnap a programot, amelyen mintegy 60 táncpedagógus közreműködésével, több mint 40 táncstílus kipróbálására van lehetőség.  

Nézzük a helyszíneket

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében az idén Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Szekszárdon, Budapesten és Sopronban várják az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és táncelőadásokon is részt vehetnek.  

Ez biza hagyomány

Az április 29-ei tánc világnapja alkalmából 2019-ben hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első Nagy Táncválasztó workshopot, amely mára több ezres közösséggé vált – olvasható a szervezők közleményében.

A  Válaszd a táncot! Válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetőségét.  

Szekszárdi kínálat

Szekszárdon a PTE Rákóczi úti kampusza ad otthon a Nagy Táncválasztónak, ahol az amerikai jazz, a Berczik-technika, a klasszikus balett és a kortárs tánc órák mellett délután gálaműsorral is készülnek a szervezők.

Új helyszín idén Sopron

A Nagy Táncválasztó esemény regionális helyszínei Sopron csatlakozásával tovább bővültek.  Az esemény valamennyi helyszínen ingyenes, a workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött.

A járványügyi szabályok miatt a táncórákon limitált létszámú érdeklődőt fogadnak.  

Regisztrálni szeptember 25-én 22 óráig az esemény honlapján. 

fotó: pixabay