Az énekesnő nehéz időszakról számolt be: rengeteg kemény dolgot élt túl az utóbbi időben.

Jessie J. instagramon osztotta meg követőivel, hogy elveszítette születendő gyermekét. Az énekesnő a tragédia ellenére úgy döntött, nem mondja le másnapi koncertjét, mert úgy érezte, az éneklés segíteni fog neki. A The Hotel Cafe-ban tartott fellépésén Jessie elsírta magát, miközben arról számolt be, nagyon nehéz volt neki az idei év: a fent említett tragédiát megelőzően Meniére-betegséggel kórházba került, majd egy időre elveszítette énekhangját.

"Régen azt mondták nekem, hogy nem lehet gyerekem, de sosem hittem el. Nem hiszek a hazugságokban. Aztán csoda történt és egy darabig működött. De tegnap… a tegnap ki***ul sz*r volt. (…)Ez az év egyértelműen a legnehezebb dolog volt, amin valaha is túl kellett jutnom. Tavaly decemberben elveszítettem a hallásomat, Meniére-betegséget állapítottak meg nálam. Aztán elveszítettem a hangom, ami ki***ul szörnyű volt. Csak azért, mert nem tudtam, ki vagyok az éneklés nélkül. Aztán elveszítettem a babám. Tudom, hogy jól leszek, mert nincs igazán más opció."

– majd így folytatta:

"Itt akartam lenni ma este, mert az egyetlen dolog, amiben a legjobban hiszek az egész világon, hogy a felületes párbeszédeken, az Instagramon és az interneten túl legyünk emberiek, törékenyek és valódiak. (…)"

– mondta az énekesnő.