CityRocks 2021 újra Dunaújvárosban. Szekszárdiként a távolságra sem panaszkodhatunk, nem kell a világ végére indulnunk egy hatalmas zenekari élményért. 

Ereszd ki a hangod, itt nem ciki

Ha eddig csupán egy eldugott helyen vagy éppen a fürdőszobában engedted ki a hangod – főleg, ha nem volt otthon a család – akkor most legyél bátor. Itt elveszel a tömegben. Izgalmas közösségi esemény vár a Szalki-szigeten

Írd be a naptárba!

Ha a járványügyi helyzet engedi, akkor augusztus 21-én Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten állhat össze Közép-Európa legnagyobb zenekara. 

Elindult a jelentkezés

A szervezők a  flashmob dallistáját összeállították, a számokhoz pedig hamarosan elkészülnek a hangszeres oktatóvideók is. Így ha rutintalanabb zenészként állnál be a csapatba, akkor kapsz segítséget a felkészüléshez. Ha profi vagy, akkor is gyere! 

A CityRocks Hungary-t egy zenészekből álló baráti társaság alapította 2017-ben Magyarországon, Szegeden. A kezdeményezés célja az, hogy az élő zenét, azon belül is a rockzenét minél több emberhez juttassák el, valamint, hogy a profi és gyakorlott zenészek mellett olyan amatőr zenészeknek is koncertélményt tudjanak adni, akik eddig csak otthon magukban tudtak zenélni.

Ne gondolkozz! Jelentkezz! Szerezz élményt! Ráhangolódásként egy kis dobpergetés a 2018-as szegedi eseményről.
 

fotó: cityrocks produkció