Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét George-ra ébredtünk. Nem cifrászta, ezúttal – hogy még nyomatékosabbnak tűnjön a meggazdagodás reménye – két levelet is kaptunk tőle.

Feladó: George Louis<consultantg11@gmail.com

„Üdvözlettel Kedves,

Küldtem neked ezt a levelet egy ideje, de nem vagyok biztos benne, hogy megkapta. György Luis vagyok, ezt az ajánlatot teszem Önnek késő ügyfél, László, halála kapcsán, aki szívroham következtében halt meg, hatalmas összeget hagyva, miután sikertelen kísérletet találtam rokonomra késői ügyfél, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépés, mivel ugyanazt a vezetéknevet viselted vele

Tudsz szorgalmasan felhozni ezt az igényt, örömmel bemutatom téged a banknak, mint hozzátartozójának, hogy az ő pénzeszköze alatt a neved kerülhessen sorra, én vagyok az ő személyes ügyvéd, és minden szükséges segítséget megadni fogok neked. hogy ezt az állítást teljesítsék, és megosszák azt 50/50% -kal, és hét munkanapon belül a bankok közötti bankok közötti vontatási műveletet elvégezzék. Kérjük, válaszoljon további részletekért.

Az Ön teljes neve ……….
Saját telefonod …
A korod:………..
Az Ön elérhetőségi címe:
Az Ön személyes e-mail címe:

György,”

Ennyi volt a rövid, kecsegtető üzenet, ami több sebből vérzik. Leginkább talán abban, hogy vezetéknevünk – Mónika – és az elhunyt – László – távol áll egymástól… Még hangzásban is.

Mindig legyél kellően bizalmatlan az online világban és legyél tájékozott. Ebben segít a kiberpajzs.hu.

(fotó: pixabay)