Kezdőlap ALISCA Alisca - Sport

A Vespa egy életérzés

Egy 1959-es Vespával érkezett Szekszárdra. Olaszországból. A Vespa egy életérzés. Ha kell 735 kilóméteren át.

A Vespa Club Alisca Sport Egyesület egy éve alakult. A név ugyan Alisca, de a tagjaink nagy része budapesti, sőt Olaszországból is van tagunk. Tizenketten vagyunk alapítók, de ma már harminc fő feletti létszámmal bír a csapat – mondta Szabó Annamária, aki megálmodója a klubnak.

Biztonságos motorozás a repce illatában

Vespa kedvelők, szeretők, tulajdonosok. Ők alkotják a csapatot. Május elsején pedig egy közös programmal nyitották meg az országos évadot. A gurulásra érkeztek Budapestről, Érdről, Győrből, de volt tatabányai, veszprémi, siófoki és szekszárdi motoros is. A hétvégén megnyitották az ALISCÁS SZEZONT is, gurultak egyet a repce illattal övezte környéken.

2 “Ciao Szekszárd” Vespa Találkozó 2021

Augusztusban újra találkozó Szekszárdon. Egy kis emlékezés a hagyományindító, tavalyi „Ciao Szekszárdról”: százharmincan vettek részt rajta a motor szerelmesei, volt olyan Olaszországból érkező, aki egy 1959-es vespán érkezett, maga mögött hagyva 735 kilómétert. Idén is terveznek borkostolást, sörfőzde látogatást, kirándulást.

75 éves a Vespa

A szekszárdi programot is átöleli az ünnepi hangulat. Lesz például kincsvadászat.

Szeretnénk, hogy megismerjék városunkat a vendégeink. Így kincsvadászatot tervezünk. Pecséteket kell összegyűjteni a város különböző pontján. Pontosan hetvenötöt.