Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fantasztikus dallamok, virtuozitás és rengeteg klasszikus – ez várta Szekszárdon az Újévi Koncertre érkező, kultúrát kedvelő közönséget. Az idén negyedszázados jubileumát ünneplő Budapest Jazz Orchestra műsorán szűnni nem akaró taps jelezte a közönség tetszését. A zenekar nem véletlenül hazánk egy legnépszerűbb big bandje. Köszöntő szavakat Berlinger Attila, a Babits Mihály Kulturális Központ igazgatója mondott. Majd a zenéé lett a főszerep. 


"A Budapest Jazz Orchestra és szólistájuk, a kivételes tehetségű színész-énekesnő Polyák Lilla a legnagyobb klasszikusokkal kápráztatták el a közönséget, az élményt pedig tetézte még a vendégként közreműködő, a „swing hercegeként” is ismert Gájer Bálint."


Az előadás után Berlinger Attila köszöntötte Kollmann Gábort a Budapest Jazz Orchestra vezetőjét, valamint Polyák Lillát és Gájer Bálintot. Majd – lévén mégiscsak Újévi koncert- nem maradhatott el a pezsgős koccintás sem.

(fotó: Babits Mihály Kulturális Központ Facebook oldala)